1 | Giriş ve tanımlamalar | ders notları |
2 | Fermentasyon teknolojisi ve metotları | ders notları |
3 | Moleküler teknikler | ders notları |
4 | Tanısal genomik teknikler | ders notları |
5 | Tanısal proteomik teknikler | ders notları |
6 | Tanısal metabolomik teknikler | ders notları |
7 | Genetik materyal aktarım şekilleri | ders notları |
8 | Suş geliştirme | ders notları |
9 | Nanobiyoteknoloji uygulama sahaları | ders notları |
10 | Mikrobiyal kültür teknikleri | ders notları |
11 | Doku kültürü | ders notları |
12 | Biyotenolojik yeni gelişmeler | ders notları |
13 | Güncel araştırmalar | güncel makaleler |
14 | Biyoteknolojide güncel metotlar | İnternet, periyodikler ve kütüphane kaynakları |