1 | 1. Hayvan tarımına giriş | [2] p 5-15 |
2 | 2. Tarımda hayvansal üretim, hayvansal ürünlerin insan beslenmesindeki önemi ve dünyada hayvansal üretim. | [1] p 4-19 |
3 | 3. Türkiye’de hayvansal üretim ve esas problemleri | [1] p 20-32 |
4 | 4. Çiftlik Hayvanlarında Üreme | [3] p 42-49, 62-65; [4] p 439-471 |
5 | 5. Hayvan ıslahının genel yönleri | [3] p 65-79 |
6 | 6. Sığır yetiştiriciliği ve idaresi | [4] p 159-310 |
7 | 7. Koyun yetiştiriciliğiı ve idaresi | [6] p 115-222 |
8 | 8. Keçi yetiştiriciliği ve idaresi | [6] p 1-110 |
9 | 9. Kanatlı yetiştiriciliği ve yönetimi ve Dünyada ve Türkiye’de kanatlı yetiştiriciliğinin önemi | [7] p 43-138 |
10 | 10. Kanatlı eti ve yumurta üretiminde bakım ve idare. | [7] p 425-437 |
11 | 11. Hayvan beslemenin genel ilkeleri | [8] p 284-484 |
12 | 12. Arıcılık | 10] p 1-81 |
13 | 13. Hayvan Davranışları ve Refahı | [9] p 69-198, p 256-305 |
14 | 14. Sürdürülebilir Hayvancılık | [3] p 102-125 |