BUT3021 / ANIMAL PRODUCTION AND TECHNOLOGIES

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Hayvan tarımına giriş[2] p 5-15
22. Tarımda hayvansal üretim, hayvansal ürünlerin insan beslenmesindeki önemi ve dünyada hayvansal üretim.[1] p 4-19
33. Türkiye’de hayvansal üretim ve esas problemleri[1] p 20-32
44. Çiftlik Hayvanlarında Üreme[3] p 42-49, 62-65; [4] p 439-471
55. Hayvan ıslahının genel yönleri[3] p 65-79
66. Sığır yetiştiriciliği ve idaresi[4] p 159-310
77. Koyun yetiştiriciliğiı ve idaresi[6] p 115-222
88. Keçi yetiştiriciliği ve idaresi[6] p 1-110
99. Kanatlı yetiştiriciliği ve yönetimi ve Dünyada ve Türkiye’de kanatlı yetiştiriciliğinin önemi[7] p 43-138
1010. Kanatlı eti ve yumurta üretiminde bakım ve idare.[7] p 425-437
1111. Hayvan beslemenin genel ilkeleri[8] p 284-484
1212. Arıcılık10] p 1-81
1313. Hayvan Davranışları ve Refahı[9] p 69-198, p 256-305
1414. Sürdürülebilir Hayvancılık[3] p 102-125