| 1 | Turunçgil tür ve çeşitleri, botanik ve fizyolojik özellikler, tarımsal üretim ve uygulamaların doğal dengeyi sürdürülebilirlik açısından nasıl etkilediği konusu | Subtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3. |
| 2 | Turunçgil tür ve çeşitleri, botanik ve fizyolojik özellikler | Subtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3. |
| 3 | Turunçgil tür ve çeşitleri, botanik ve fizyolojik özellikler | Subtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3. |
| 4 | Zeytin yetiştiriciliği | |
| 5 | Trabzon hurması ve kivi yetiştiriciliği | |
| 6 | Diğer subtropik meyveler | |
| 7 | ARA SINAV | |
| 8 | Çilek yetiştiriciliği | Yılmaz, H., 2009. Çilek, Hasad Yayıncılık, 348s, İstanbul. |
| 9 | Çilek yetiştiriciliği | Yılmaz, H., 2009. Çilek, Hasad Yayıncılık, 348s, İstanbul. |
| 10 | Ahududu ve Böğürtlen yetiştiriciliği | Onur, C., 1996. Ahududu Yetiştiriciliği, 92 s, Antalya. |
| 11 | Maviyemiş yetiştiriciliği | |
| 12 | Frenk ve bektaşi üzümü yetiştiriciliği | |
| 13 | Diğer bazı üzümsü meyveler yetiştiriciliği | |
| 14 | FİNAL | |