| 1 | Hasat sonrası kayıpların ve düşük kalitenin ana sebepleri | 1 & 2 |
| 2 | Hasat ve pazara hazırlama | 2 |
| 3 | Paketleme ve malzemeleri | 1 |
| 4 | paketleme | 1 |
| 5 | Çürüme ve zararlı kontrolü | 1 & 2 |
| 6 | Depolarda sıcaklık ve nem kontrolü | 1 & 2 |
| 7 | Soğukhava zincirinin devamlılığı | 1 & 2 |
| 8 | Bahçe ürünlerinin hasat sonrası fizyolojisi | 1 & 2 |
| 9 | Kontrollü astmosferde depolama | 1 & 2 |
| 10 | Ürünlerin taşınması | 1 & 2 |
| 11 | Sürdürülebilir hasat sonrası teknolojileri | 1 & 2 |
| 12 | Depolama ve taşıma sırasında patojen kontaminasyonunu minimumda tutmak için tarla ve bahçede gıda güvenliği | 1 & 2 |
| 13 | Hasat ve taşıma kaplarının, alet ve ekipmanların ve deponun sanitasyonu | 1 & 2 |