BUT4004 / ORGANIC AND SUSTAINABLE AGRICULTURE

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Sürdürülebilir Tarıma Giriş[1]: s. 1-25, [2]: s. 1-37 [3]: s. 1-25
2Sürdürülebilir Tarım Metotları[3]: s.25-39, [4]: s 45-60
3Permaculture1]: s.53-71, [3]: s.163-226
4Permaculture sisteminin yapısı[1]: s.25-53
5Tarım alanının sürdürülebilirlik konusunda değerlendirilmesi[2]: s.185-293, [4]: s.163-181
6Toprak-Ekim Nöbeti[1]: s. 83-93, [2]: s. 231-259
7Su yönetimi[1]: s.123-136, [2]: s.123-137
8Hastalık ve zararlı kontrolü[4]: s.331-356
9Organik Tarıma Giriş[1]: s.201-216, [3]: s.273-283
10Kontrol ve Sertifikasyon[2]: s.315-325
11Etiketleme, işleme ve depolama[1]: s.259-282
12İyi Tarım Uygulamalarına Giriş[1]: s.305-322
13İyi Tarım Uygulamalarının avantajları[1]: s.329-351
14İyi Tarım Uygulama metotlarının uygulanması