BUT4033 / OIL CROPS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Dersin içeriği ve önemi,[1]: s. 1-22
2Bitkisel yağlar ve önemi[1]: s. 22-118, [6]: s. 1-11
3Soya bitkisinin ekolojik istekleri[1]: s. 283-293, [2]: s. 1-118 [6]: s. 14-41
4Soya tarımı ve ıslahı[1]: s. 293-301, [2]: s. 119-246 [6]: s. 42-72
5Ayçiçeğinin bitkisel özellikleri[1]: s. 301-306, [4]: s. 1-113 [6]: s. 160-174
6Ayçiçeği tarımında uygulanan kültürel yöntemler[1]: s.306-310, [4]: s.1-114-380 [6]: s.175-190
7Ayçiçeği ıslahı[1]: s.311-318, [4]: s.381-497 [6]: s.191-204
8Yerfıstığı bitkisinin tarımsal ve ekonomik önemi, üretim istatistikleri, bitkisel özellikleri,[1]: s.319-328, [3]: s.1-167 [6]: s.73-97
9Yerfıstığı yetiştirme teknikleri ve ıslahı[1]: s.311-318, [3]: s.552-624 [6]: s.97-120
10Aspir bitkisinin ekonomik önemi, tarımı[1]: s.363-375, [5]: s.529-672
11Kolza bitkisinin ekonomik önemi, tarımı[1]: s.339-363, [5]: s.3-310
12Susam bitkisinin ekonomik önemi, tarımı[1]: s.375-388, [5]: s.311-528
13Bitkisel yağ elde edilen diğer bitkiler[1]: s.389-533
14Türkiye yağ bitkileri üretim ve tüketim durumu ve sorunlar[1]: s. 1-22