1 | Dersin içeriği ve önemi, | [1]: s. 1-22 |
2 | Bitkisel yağlar ve önemi | [1]: s. 22-118, [6]: s. 1-11 |
3 | Soya bitkisinin ekolojik istekleri | [1]: s. 283-293, [2]: s. 1-118 [6]: s. 14-41 |
4 | Soya tarımı ve ıslahı | [1]: s. 293-301, [2]: s. 119-246 [6]: s. 42-72 |
5 | Ayçiçeğinin bitkisel özellikleri | [1]: s. 301-306, [4]: s. 1-113 [6]: s. 160-174 |
6 | Ayçiçeği tarımında uygulanan kültürel yöntemler | [1]: s.306-310, [4]: s.1-114-380 [6]: s.175-190 |
7 | Ayçiçeği ıslahı | [1]: s.311-318, [4]: s.381-497 [6]: s.191-204 |
8 | Yerfıstığı bitkisinin tarımsal ve ekonomik önemi, üretim istatistikleri, bitkisel özellikleri, | [1]: s.319-328, [3]: s.1-167 [6]: s.73-97 |
9 | Yerfıstığı yetiştirme teknikleri ve ıslahı | [1]: s.311-318, [3]: s.552-624 [6]: s.97-120 |
10 | Aspir bitkisinin ekonomik önemi, tarımı | [1]: s.363-375, [5]: s.529-672 |
11 | Kolza bitkisinin ekonomik önemi, tarımı | [1]: s.339-363, [5]: s.3-310 |
12 | Susam bitkisinin ekonomik önemi, tarımı | [1]: s.375-388, [5]: s.311-528 |
13 | Bitkisel yağ elde edilen diğer bitkiler | [1]: s.389-533 |
14 | Türkiye yağ bitkileri üretim ve tüketim durumu ve sorunlar | [1]: s. 1-22 |