| 1 | Tekstil ve kağıt endüstrisinde kullanılan lifler, ekonomik önemi, kullanım alanları, liflerin kimyasal ve fiziksel özellikleri, | 1,2,4 |
| 2 | Liflerin sınıflandırılması, liflerin tohum, yaprak, sap, meyve, kök gibi farklı bitki kısımlarından elde edilme yöntemleri, | 1,2,3, |
| 3 | Pamuk, tarihçesi, ekonomik önemi, dünyada ve ülkemizde üretimi ve ticareti, | 1,3 |
| 4 | Pamuğun önemi, coğrafik dağılımı, sistematiği, yabani ve kültür türleri, bitkisel özellikleri, | 2,3, 4 |
| 5 | Pamuğun adaptasyonu; iklim ve toprak isteği, | 2,3, |
| 6 | Pamukta uygulanan kültürel yöntemler, | 3, 4 |
| 7 | Pamuğun hasadı ve liflerin elde edilmesi, | 2,3, |
| 8 | Liflerin pazara hazırlanması,lif kalitesi, | 2,3, |
| 9 | Pamuk ıslahı, | 3, 4 |
| 10 | Keten, coğrafik dağılımı, botaniği, çevresel istekleri, ekimi ve bakım işlemleri, | 1,3,4 |
| 11 | Keten hasadı, liflerin elde edilmesi, | 1,3,4 |
| 12 | Kenevirin önemi ve yetiştirme tekniği, | 1,3,4 |
| 13 | Saplarından lif elde edilen bazı bitkiler, | 3,4 |
| 14 | Yapraklarından ve meyvelerinden lif elde edilen bazı bitkiler. | 3,4 |
 | Loading… |
   |