1 | Organik tarımın tanımı ve faydaları, | [1]: s. 1-2, [2]: s. 4-6 |
2 | Toprak verimliliği ve besin maddesi kayıplarının nedenleri, | [3]:s. 10, s: 271-283 |
3 | Toprak organik maddesinin görevi, | [4]: s. 291, [6]: s. 141-143 |
4 | Sürdürülebilirlik, | [6] s.382 |
5 | Verimliliği arttırma yöntemleri, | [6]: s. 224, [4]: s.497-498 |
6 | Yeşil gübreler, | [3]: s. 393-394, [2]: s. 27-35 |
7 | Kompost, | [4]: s. 510, [6]: s. 357 [2]: s. 27-35 |
8 | Mineral gübreler, | [6]: s. 229, [4]: s. 471-480 |
9 | Besin elementleri yönetimi, | [6]: s. 7-13, [4]: s. 497-510 |
10 | Vermikompost, | [2]: s. 36-39 |
11 | Hayvan gübresi, | [6]: s. 348-355, [3]: s. 387-400 |
12 | Tarımda toprak verimliliğinin arttırılması, | [5]: s. 224-230, [1]: s. 2-7 |
13 | Toprak biyolojisinin yönetimi, | [4]: s. 253-274, [3]: s. 201-220 |
14 | Organik tarımda kirlilik. | [4]: s. 517-543, [2]: s. 36 |