1 | Domatesin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
2 | Biberin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
3 | Patlıcanın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
4 | Kavunun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
5 | Karpuzun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
6 | Hıyarın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
7 | Kabağın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
8 | Ara sınav | |
9 | Taze fasulyenin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
10 | Soğanın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
11 | Sarımsağın brokkolinin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
12 | Karnabahar ve brokkolinin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri,botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
13 | Lahana ve turbun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |
14 | Havucun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleri | Ders notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler |