BUT4064 / SPECIAL VEGETABLE PRODUCTION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Domatesin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
2Biberin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
3Patlıcanın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
4Kavunun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
5Karpuzun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
6Hıyarın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
7Kabağın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
8Ara sınav 
9Taze fasulyenin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
10Soğanın orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
11Sarımsağın brokkolinin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
12Karnabahar ve brokkolinin orijin ve sistematiği, çeşit tipleri,botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
13 Lahana ve turbun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler
14 Havucun orijin ve sistematiği, çeşit tipleri, botanik özellikleri, ekolojik istekleri, yetiştirme teknikleri, bakım işlemleriDers notu ve önerilen kaynaklardan ilgili bölümler