1 | Giriş: Tanımlar ve Amaç | 1, 2 |
2 | Kromatografik pestisit analizi hakkında temel bilgiler | 1, 2 |
3 | Kalıntı analizleri için sebze ve meyvelerden örnek alma | 1, 2 |
4 | Kalıntı analizleri için yağlı ürünlerden örnek alma | 1, 2 |
5 | Kalıntı analizleri için toprak ve sulardan örnek alma | 1, 2 |
6 | Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu | 1, 2 |
7 | Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu | 1, 2 |
8 | Pestisit kalıntılarının yağlı ürünlerden ekstraksiyonu | 1, 2 |
9 | Pestisit kalıntılarının toprak ve sulardan ekstraksiyonu | 1, 2 |
10 | Çoklu kalıntı analiz metotlarında ekstraksiyon | 1, 2 |
11 | Pestisit analizlerinde kullanılan cihazlar | 1, 2 |
12 | Gaz ve Sıvı Kromatografisi | 1, 2 |
13 | Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi | 1, 2 |
14 | Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi | 1, 2 |