BUT6119 / HERBİSİTLERDE KALINTI VE ANALİZ YÖNTEMLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş: Tanımlar ve Amaç1, 2
2Kromatografik pestisit analizi hakkında temel bilgiler1, 2
3Kalıntı analizleri için sebze ve meyvelerden örnek alma1, 2
4Kalıntı analizleri için yağlı ürünlerden örnek alma1, 2
5Kalıntı analizleri için toprak ve sulardan örnek alma1, 2
6Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu1, 2
7Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu1, 2
8Pestisit kalıntılarının yağlı ürünlerden ekstraksiyonu1, 2
9Pestisit kalıntılarının toprak ve sulardan ekstraksiyonu1, 2
10Çoklu kalıntı analiz metotlarında ekstraksiyon1, 2
11Pestisit analizlerinde kullanılan cihazlar1, 2
12Gaz ve Sıvı Kromatografisi1, 2
13Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi1, 2
14Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi1, 2