1 | Mikrobiyal çeşitlilik | [1] 1-42; [2] 157-259 pages |
2 | Mikrobiyal biyoteknoloji konuları ve örnekler | [1] 45-85; [2] 407-422; [3] 51-147 pages |
3 | Bakteri ve mayalarda proteinlerin üretimi | [1] 90-143 pages |
4 | Omiks teknoloji | [1] 147-169 pages |
5 | Sentetik ve rekombinant aşılar | [1]169-203 pages |
6 | Bitki-mikroorganizma ilişkileri | [1] 203-234 pages |
7 | Bacillus thuringiensis ve mikrobiyal insektisidler | [1] 234-267 pages |
8 | Mikrobiyal ürünler | [1] 267-299 [4] 133-210 pages |
9 | Primer metabolitler (organik asitler ve amino asitler) | [1] 299-324 pages |
10 | Sekonder metabolitler (antibiyotikler vd) | [1] 324-398 pages |
11 | Organik kimyada katalistler | [1] 398-430 pages |
12 | Mikrobiyal biyokütle ve degradasyon yetenekleri | [1] 430-458 pages |
13 | Mikrobiyal etanol üretimi | [1] 458-487 pages |
14 | mikroorganizmaların çevresel uygulama alanlarında kullanımı | [1] 487-538; [4] 229-258 pages |