1 | Alglerinbiyoteknolojide kullanımı | [1]s. 455-545 |
2 | Biyoteknolojide kullanılan alg türleri | [1]s.253-289 |
3 | Mikroalglerden elde edilen ürünler | [1]s.253-312 |
4 | İnsan tüketiminde kullanılan algler | [1]s.312-352 |
5 | Su ürünlerinde mikroalglerin kullanımı | [1]s.352-365 |
6 | Atık suların arıtımında mikroalglerin kullanımı | [1]s.417-455 |
7 | Sağlık alanında alglerin kullanımı | [1]s.312-352 |
8 | Mikroalg izolasyonu, Arasınav | [1]s.125-178 |
9 | Mikroalg üretim teknolojileri | [1]s.95-252 |
10 | Büyük ölçekli mikroalg üretim teknolojileri | [1]s.178-252 |
11 | Fotobiyoreaktörler | [3]s.545-551 |
12 | Mikroalg büyümesini sınırlayan faktörler | [3]s.545-551 |
13 | Karayosunlarının biyoteknolojide kullanımı | [2] s. 1-391 |
14 | Likenlerin biyoteknolojide kullanımı | [2] s. 1-391 |