1 | Ekonomik ve endüstriyel bitkilerin tarihsel gelişimi ve sınıflandırılması | [4]s.5-20 |
2 | Endüstride bitkisel ürünlerin tanıtımı | [6]s.17-43 |
3 | Bitkisel ürünler için bitki hücre ve doku kültürü | [5]s.94-114 |
4 | Sekonder metabolitlerin üretimi | [5]s.552-589 |
5 | Büyük ölçekli bitki doku kültürleri | [5]s.552-589 |
6 | Kök kültürleri | [2]s.335-340 |
7 | İmmobilize hücre kültürleri | [5]s.573-577 |
8 | Bitki ürünlerinde bioreaktörler | [2]s.173-259 |
9 | Bitki ürünlerinde bioreaktörler | [2]s.173-259 |
10 | Endüstride şikonin üretimi | [3]s.228-234 |
11 | Endüstride saponin üretimi | [7]s.1-8 |
12 | Endüstride taksol üretimi | [3]s.208-222 |
13 | Endüstride kapsaisin üretimi | [8]s.1-30 |
14 | Alkol, Biyoyakıt üretimi | [1]s.3-11 |