1 | Giriş, bakteriyel, viral ve fungal insektisitler | [1] 1-28 sayfalar; [2] 393-413 sayfalar |
2 | Laktik asit starter kültürler, probiyotikler ve uygulamalar | [1] 59-92 sayfa; [2] 59-85 |
3 | Tek hücre proteinleri, beslenme amaçlı kullanımları | [1] 93-155 sayfalar |
4 | Maya ve maya ürünlerinin üretimi | [1] 157-185 sayfalar |
5 | Amino asit ve viaminlerin mikrobiyal üretimleri | [1] 211-240 sayfalar |
6 | Antibiyotiklerin mikrobiyal üretimleri | [1] 241-280 sayfalar |
7 | Enzimlerin mikrobiyal üretimleri | [1] 281-309 sayfalar |
8 | Nükleotidlerin mikrobiyal üretimleri | [1] 311-354 sayfalar |
9 | Organik asitler, bütanol, aseton vs. çeşitli solventlerin üretimi | [1] 187-209; 355-387 sayfalar |
10 | Steroid ve Sterollerin mikrobiyal Transformasyonları | [1] 483-496 sayfalar |
11 | Polisakkaritler ve mikrobiyal üretimleri | 417-481 |
12 | Tarım ve çevrede çeşitli mikrobiyal uygulamalar | [2] 1-57; 267-281 sayfalar |
13 | Nanopartiküller ve mikrobiyal üretimleri ve kullanımları | [2] 101-126 sayfalar |
14 | Bitkisel üretimde mikrobiyal inokülantları kullanımı | [2] 321-361; Pages 415-445; 447-488 |