1 | Protein kimyası, moleküler yapısı ve protein sentezine bakış | [2] s.15-26 |
2 | Proteinlerin elektroforetik hareketini etkileyen etmenler | [2] s. 21-26 |
3 | Elektroforetik yöntemler ve kullanıldığı alanlar | [2] s. 26-29; [3] s. 68-73 |
4 | Nişasta, Agaroz, Poliakrilamid, Gradient jeller | [3] s. 30-39, 68-73 |
5 | Allozimlerin nişasta jel elektroforezi | [1] s. 1-51 |
6 | Ekstraksiyon ve örnek hazırlanması | [1] s. 29-41; [2] s. 61-65 |
7 | Seperasyon (Jellerin hazırlanması ve koşturulması) | [1] s. 78-90; [2] s. 65-73 |
8 | vize | |
9 | Jellerin Boyanması | [1] s. 96-98; [2] s. 74-81 |
10 | Yorumlama (Jellerin okunması) | [2] s. 31-57 |
11 | Allel ve genotip frekans hesaplamaları | [2] s. 159-172 |
12 | Allozim elektroforezi ile doğal populasyonlardaki genetik varyasyonun ölçülmesi, Hardy weinberg, genetik göç, genetik sürüklenme, Rasgele olmayan çiftleşme | [2] s. 174-188 |
13 | Laboratuvarda uygulamalı allozim analizi | |
14 | Laboratuvarda uygulamalı allozim analizi | |