CEV3003 / SU KİRLİLİĞİ KONTROLÜ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Su kalitesi, sulardaki safsızlıklar, su kalitesini etkileyen faktörler[1], [2], [3], [4]
2Suya yaşamsal açıdan bakış, suyun genel fiziksel özellikleri[1], [2], [3], [4]
3Suyun genel kimyasal özellikleri[1], [2], [3], [4]
4Suların fiziksel özelliklerinin belirlenmesi için ölçülen parametreler (Suların fiziksel karakteristikleri/özellikleri)[1], [2], [3], [4]
5Suların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi için ölçülen parametreler (Suların kimyasal karakteristikleri/özellikleri)[1], [2], [3], [4]
6Suların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi için ölçülen parametreler (Suların kimyasal karakteristikleri/özellikleri)[1], [2], [3], [4]
7Organik madde; suların bakteriyolojik ve radyoaktif özellikleri[1], [2], [3], [4]
8Su ve atıksuların özellikleri-çeşitli karakteristikler[1], [2], [3], [4]
9Çevrede safsızlıklar (suda çözünmüş gazlar, havada su, asitler, bazlar ve hidrojen iyon, inorganik safsızlıklar)[1], [2], [3], [4]
10Çevrede safsızlıklar (organik safsızlıklar/kirleticiler)[1], [2], [3], [4]
11Çevrede safsızlıklar (organik safsızlıklar/kirleticiler)[1], [2], [3], [4]
12Çevrede safsızlıklar (organik safsızlıklar/kirleticiler)[1], [2], [3], [4]
13Su kalitesi kriter ve standartları; kirlilik kontrolü için su kalitesine dayalı sürdürülebilir yaklaşımlar[1], [2], [3], [4]
14Su kalitesi kriter ve standartları; kirlilik kontrolü için su kalitesine dayalı sürdürülebilir yaklaşımlar[1], [2], [3], [4]