1 | Anaerobik süreçlerin tanıtımı | [1] – s. 1-6, [2] – s. 1-6, [3] – s. 21-22 |
2 | Anaerobik süreçlere uygun hammadde türleri ve kaynakları | [1] – s. 320-341, [3] – s. 73-82, [22] |
3 | Anaerobik süreçlerde işletme koşulları: pH, bikarbonat alkalinitesi ve sıcaklık | [1] – s. 183-218, [2] – s. 7-9, [22] |
4 | Anaerobik süreçlerde işletme koşulları: nütrient dengesi ve fiziksel koşullar | [1] – s. 183-218, [2] – s. 10-14, [22] |
5 | Anaerobik reaktör tipleri: Askıda sistemler | [1] – s. 173-176, [2] – s. 73-110, [22] |
6 | Anaerobik reaktör tipleri: İmmobilize sistemler | [1] – s. 127-170, [2] – s. 123-139, [22] |
7 | Anaerobik reaktör tipleri: Katı fermantasyon sistemleri | [21], [22] |
8 | Biyoyakıt türleri ve anaerobik üretim mekanizmaları | [21], [22] |
9 | Anaerobik reaktörlerin boyutlandırılması | [2] – s. 174-190, [3] – s. 32-71, [21], [22] |
10 | Anaerobik reaktörlerden enerji hesapları | [3] – s. 73-81, [21], [22] |
11 | Anaerobik süreçlerin sürdürülebilir, teknik ve ekonomik fizibilitesi | [21], [22] |
12 | Anaerobik süreçlerin iklim değişikliyle mücadelede yeri ve önemi | [21], [22] |
13 | Anaerobik tasarım konusunda soru çözümleri | |
14 | Genel değerlendirme | |