1 | Endüstriyel mikrobiyolojinin tanımı ve tarihçesi | 1[1-6] |
2 | Mikrobiyal büyüme ve beslenme | 1[21-46] |
3 | Mikrobiyal metabolizma | 1[46-75] |
4 | Endüstriyel mikroorganizmalar | 1[75-86] |
5 | Fermentörler, Fermentasyon ürünlerinin ekstraksiyonu | 1[86-124] |
6 | Mikrobiyal enzimler | 1[133-144] |
7 | Ara sınav | |
8 | Mikrobiyal biyokütle üretimi ve Atık su arıtımında kullanılması | 1[218-247] |
9 | Bioplastikler, | 2[8-14], 21 |
10 | Kağıt endüstrisi, bioetanol üretimi | 2[8-14], 21 |
11 | Toksik metallerin uzaklaştırılması | 2[14-16], 21 |
12 | Biyoremediyasyonda genetik mühendisliği | 2[14-16], 21 |
13 | Ödev sunumu | |
14 | Final sınavı | |