DGT6139 / HAYVANSAL ÜRÜN İŞLEMEDE İLERİ YÖNTEMLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Ülkemizde Tarımsal ürün işleme endüstrisinin durumu[1] s. 1-5
2Tarımsal ürün işlemede ön işlemler teknolojisi[1] s. 7-10
3Tarımsal ürünlerde yüksek basınç teknolojisi[1] s. 11-20
4Yüksek basınç teknolojisinin endüstride kullanımı[1] s. 21-25
5Tarımsal ürünlerde ultrasound teknolojisi[1] s. 28-35
6Tarımsal üründe vurgulu elektrik alan teknolojisi[2] s. 39-58
7Tarımsal ürünlerde ışınlama teknolojisi[1] s. 60-75
8Tarımsal ürünlerde ozon gazı kullanma teknolojisi[1] s. 75-88
9Tarımsal ürünlerde sous-vide teknolojisi[1] s. 95-110
10Tarımsal ürünlerde modifiye atmosfer paketleme teknolojisi[1] s. 111-127
11Surimi teknolojisi[1] s. 128-136
12Tarımsal ürünlerde mikrodalga uygulamaları[2] s. 147-169
13Özel bazı Tarımsal ürünlerin işlenmesi[2] s. 174-195
14Minimal tekniklerle işlenmiş tarımsal ürün kalitesi[1] s. 202-227