1 | Sindirim Sistemi Fizyolojisine Giriş | [3] s 472-495 |
2 | Sindirim sistemi fonksiyonunun sinirsel kontrolü | [1] s 753-759 |
3 | Besinlerin sindirime hazırlanmasındaki işlevler | [1] s 763-772 |
4 | Tükrük-özafagus-mide salgıları ve fonksiyonu | [1] s 773-787 |
5 | Pankreas salgı yapım ve fonksiyonu | [1] s 780-787 |
6 | Safra-karaciğer salgı yapım ve fonksiyonu | [1] s 780-787 |
7 | Karbonhidrat Metabolizması | [1] s 809-817 |
8 | Lipid metabolizması | [1] s 819-827 |
9 | Protein Metabolizması | [1] s 831-835 |
10 | Çeşitli besin gruplarının emilimi | [1] s 789-797 |
11 | Defekasyon | [1] s 797 |
12 | Karaciğerin metabolizmadaki yeri | [3] s 536-548 |
13 | Metabolizma ve şişmanlık-enerjetikler-ateş düzenlenmesi | [1] s 843-855 |
14 | Değerlendirme | |