MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM2009 - GENEL MİKROBİYOLOJİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1 34221         
2233211         
3111111         
4111111         
5111111         
6233224         
7111111         
8111111         
9111211         
10111111         
11111111         
12111111         
13111111         
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM2009 - GENEL MİKROBİYOLOJİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Mikrobiyolojinin insanlar ve sürdürülebilir bir çevre için önemi,Prokaryotik ve ökaryotik hücreleri arasındaki farklılıkların anlaşılması
2Bakteri, maya, küf, virüs, protozoa ve algleri öğrenmek
3Mikroskopta bakteri, küf ve maya hücrelerinin incelenmesi
4Besiyeri çeşitlerinin öğrenilmesi
5Mikrobiyal yapılar ve fonksiyonlarının anlaşılması
6Mikrobiyal boyama ve sayma yöntemlerinin öğrenilmesi