GDM4006 / ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1           
2           
3           
4           
5           
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM4006 / ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Et ve et ürünleri ile ilgili temel kavramları tanımlar
2Et ve et ürünleri sektöründe kullanılan alet ve ekipmanları bilir
3Et ürünlerine uygulanan işleme tekniklerini bilir
4Et ve et ürünlerinin ambalajlanması ve depolanmasının ilkelerini bilir
5Et ve et ürünlerinin kalitesi ile ilgili analizleri yapar