MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM4008 - FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
123             
235             
334             
411             
511             
645             
711             
811             
921             
1011             
1111             
1211             
1311             
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM4008 - FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenciler çeşitli fermantasyonları ve fermantasyonda önemli olan mikroorganizmaları bilir
2Öğrenciler fermente ürünler ve bu ürünlerin sürdürülebilir yaşam ve kalkınma açısından önemini bilir