1 | Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri | 1,2,3 |
2 | Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri | 1,2,3 |
3 | Gıda endüstrisinin atık ve artıklarının tanımlanması, sınıflandırılması, yapısal özellikleri ve bileşimleri | 1,2,3 |
4 | Yan ürün ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri | 1,2,3 |
5 | Yan ürün ve atıkların yapısal özellikleri ve kimyasal bileşimleri | 1,2,3 |
6 | Gıda sanayii atık-sularının karakteri ve geri kazanımı | 1,2,3,4 |
7 | Gıda sanayii atık-sularının karakteri ve geri kazanımı | 1,2,3,4 |
8 | Gıda sanayii atık yönetimi ve sürdürülebilirlik | 1,2,3,4 |
9 | Gıda sanayii atıkları geri dönüşümü ve çevresel etkileri | 1,2,3 |
10 | Süt, hububat, et, meyve-sebze, yağ ve şeker endüstrilerinin artık ve atıklarının değerlendirilmesi | 1,2,3 |
11 | Süt, hububat, et, meyve-sebze, yağ ve şeker endüstrilerinin artık ve atıklarının değerlendirilmesi | 1,2,3 |
12 | Gıda endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi | 1,2,3 |
13 | Gıda endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi | 1,2,3 |
14 | Gıda endüstrisinde atık-hammadde döngüsünün irdelenmesi | 1,2,3 |