1 | Gıda sektörü hakkında bilgiler | 1 |
2 | Yeni ürün konusuna giriş | 1 |
3 | Ürün talebini etkileyen faktörler | 1 |
4 | Ürün geliştirme aşamaları | 1 |
5 | Yeni ürün optimizasyonunda gıda bileşeninin rolü | 1 |
6 | Yeni ürün optimizasyonunda katkı maddeleri | 1 |
7 | Duyusal testler ve önemi | 1 |
8 | Yeni ürünlerin ambalajlanması | 1 |
9 | Yeni ürün fiyatlandırma ve pazarlama | 1 |
10 | Yeni ürünlerde raf ömrü çalışmaları | 1 |
11 | Yeni ürün sunumu | |
12 | Yeni ürün sunumu | |
13 | Yeni ürün sunumu | |
14 | Yeni ürün sunumu değerlendirme | |