1 | Balıkların ve diğer su ürünlerinin kimyasal kompozisyonu | 1 |
2 | Su ürünlerinin kalite özellikleri, beslenme açısından önemi | 1 |
3 | Balıketinin histolojik ve kimyasal yapısı | 1 |
4 | Balıketinde meydana gelen biyokimyasal ve mikrobiyolojik değişimler ve teknolojik kaliteye olan etkileri | 1 |
5 | Balıketinde meydana gelen biyokimyasal ve mikrobiyolojik değişimler ve teknolojik kaliteye olan etkileri | 1 |
6 | Sürdürülebilir balıkçılığın kalkınmaya etkisi | 1 |
7 | Taze balıkların soğutulması, dondurulması, tuzlanması, tütsülenmesi | 1 |
8 | Taze balıkların soğutulması, dondurulması, tuzlanması, tütsülenmesi | 1 |
9 | Su ürünlerinde kurutma teknolojisi | 1 |
10 | Su ürünlerinde bulunan toksinler | 1 |
11 | Su ürünlerinde bulunan toksinler | 1 |
12 | Su ürünlerinde bulunan toksinler | 1 |
13 | Su ürünlerinde ambalajlama teknikleri | 1 |
14 | Sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmaları | 1 |