GDM6126 / KALİTE ANALİZLERİNDE DİJİTAL TEKNOLOJİLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Kalite değişimine neden olan unsurlar [1] s 1-61
2Hızlı kalite kontrol belirlemede yeni yöntemler [2] s 291-311
3Elektronik burunlar 1 [5] s 1-15
4Elektronik burunlar 2 [5] s 16-40
5Elektronik diller [5] s 41-55
6Makine öğrenme ile gıda tanılama 1 [3] s 1-16
7Makine öğrenme ile gıda tanılama 2 [3] s -17-44
8Sensörler [5] s 56-65
9Biyosensörler [4] s 1-16
10Arduino mikro işlemciler [4] s 85-95
11Arduino sensörler ile gıda kalite izleme 1 [4] s 96-111
12Arduino sensörler ile gıda kalite izleme 2 [4] s 119-121
13Makine öğrenme platformları 1 [5] s 66-78
14Makine öğrenme platformları 2 [5] s 79-101