| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Bitkisel Örücülük ve kullanılan araç-gereçler | 3 |
2 | Bitkisel Örücülükte kullanılan gereçleri hazırlama | 3 |
3 | Şerit ve hasır örme | 3 |
4 | Sepet ve güneş danteli örme | 3 |
5 | Şiş örücülüğü ve şiş örücülüğünde kullanılan araç-gereç, semboller | 3 |
6 | Şiş örücülüğünde kullanılan teknikler | 3 |
7 | Şiş örücülüğü ile ürün hazırlama | 3 |
8 | Tığ örücülüğü ve tığ örücülüğünde kullanılan araç- gereç, semboller | 3 |
9 | Tığ örücülüğünde kullanılan teknikler | 3 |
10 | Tığ örücülüğü ile ürün hazırlama | 3 |
11 | Makramenin tanımı ve tarihçesi | 3 |
12 | Makrame örücülüğü ile ürün hazırlama | 3 |
13 | Makramede kMakramenin tanımı ve tarihçesiullanılan temel düğüm teknikleri | 3 |