| 1 | Suyun önemi hakkında bilgi verebilmesi |
| 2 | Suyun sınıflandırılmasını yapabilmesi |
| 3 | Suyun kirlenmesini anlatabilmesi |
| 4 | Suyun temizlenmesini anlatabilmesi |
| 5 | Yapay temizlenme konusunda bilgi verebilmesi |
| 6 | Suyun bileşenlerini açıklayabilmesi |
| 7 | Suda görülen hataların giderilmesi konusunda bilgi verebilmesi |
| 8 | Suyun hijyenik muayenesini anlatabilmesi |
| 9 | Suyun fiziksel muayenesini anlatabilmesi |
| 10 | Suyun kimyasal muayenesini anlatabilmesi |
| 11 | Suyun bakteriyolojik muayenesini anlatabilmesi |
| 12 | İnsani tüketim amaçlı sular hakkındaki yönetmelik konusunda bilgi verebilmesi |