| 1 | Taze Etlerin Duyusal Özellikleri | 1,2,3 |
| 2 | Taze Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 3 | Taze Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 4 | Taze Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 5 | Dondurulmuş Et ve Ürünlerinin Duyusal Özellikleri | 1,2,3 |
| 6 | Dondurulmuş Et ve Ürünlerinin Fiziksel, Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 7 | Dondurulmuş Et ve Ürünlerinin Fiziksel, Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 8 | Kanatlı Etlerinin Duyusal Özellikleri | 1,2,3 |
| 9 | Kanatlı Etlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 10 | Kanatlı Etlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 11 | Kanatlı Etlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 12 | Su Ürünlerinin Duyusal Özellikleri | 1,2,3 |
| 13 | Su Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |
| 14 | Su Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1,2,3 |