| 1 | Sucuklarda Duyusal Analizler | 1.2,3 |
| 2 | Sucuğun Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 3 | Sucuğun Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 4 | Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinde Duyusal Analizler | 1.2,3 |
| 5 | Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 6 | Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 7 | Pastırmanın Duyusal Özellikleri | 1.2,3 |
| 8 | Pastırmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 9 | Pastırmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 10 | Kavurmanın Duyusal Özellikleri. Kavurmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 11 | Kavurmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 12 | Konserve Et Ürünlerinin Duyusal Özellikleri | 1.2,3 |
| 13 | Konserve Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |
| 14 | Konserve Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1.2,3 |