1 | Tahıllardan Numune Alma | |
2 | Numune Hazırlama, Buğdayda Yabancı Madde Miktarı Tayini | |
3 | Buğdayda Hektolitre Ağırlığı Tayini, Buğdayda Bintane Ağırlığı Tayini | |
4 | Buğdayda Tane İriliği Tayini, Buğdayda Tane Sertliği Tayini | |
5 | Buğdayda Un Verimi Tayini, Buğdayda Nem Tayini | |
6 | Buğdayda Protein Tayini, Buğdayda Kül Tayini | |
7 | Buğdayda Nişasta Tayini | |
8 | Buğdayda Düşme Sayısı Tayini | |
9 | Buğdayda Sedimantasyon Değeri Tayini | |
10 | Buğdayda Gluten Tayini | |
11 | Buğdayda Gluten İndeks Değeri Tayini | |
12 | Buğday Ununda Duyusal Analizler | |
13 | Buğday Ununda Kimyasal Analizler | |
14 | Buğday Ununda Fizikokimyasal Analizler | |