GKK2003 / TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Tahıllardan Numune Alma 
2Numune Hazırlama, Buğdayda Yabancı Madde Miktarı Tayini 
3Buğdayda Hektolitre Ağırlığı Tayini, Buğdayda Bintane Ağırlığı Tayini 
4Buğdayda Tane İriliği Tayini, Buğdayda Tane Sertliği Tayini 
5Buğdayda Un Verimi Tayini, Buğdayda Nem Tayini 
6Buğdayda Protein Tayini, Buğdayda Kül Tayini 
7Buğdayda Nişasta Tayini  
8Buğdayda Düşme Sayısı Tayini 
9Buğdayda Sedimantasyon Değeri Tayini 
10Buğdayda Gluten Tayini 
11Buğdayda Gluten İndeks Değeri Tayini 
12Buğday Ununda Duyusal Analizler  
13Buğday Ununda Kimyasal Analizler 
14Buğday Ununda Fizikokimyasal Analizler