BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2004 - TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1122121111223   
2221212131112   
3223435121114   
4321541223331   
5335152145514   
6152335314324   
7411421442132   
8111113153531   
9212534134354   
10325152525445   
11424214212212   
12511515355151   
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2004 - TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Hamur analizlerini yapmak/değerlendirmek
2Ekmek analizlerini yapmak/değerlendirmek
3Makarna analizlerini yapmak/değerlendirmek
4Bisküvi analizlerini yapmak/değerlendirmek