| 1 | Meyve Sebze Endüstrisinde Sürdürülebilir Üretim Teknolojileri | 1, 2 |
| 2 | Meyve Suyu Üretim Teknolojisi ve Duyusal Analizler | 1, 2 |
| 3 | Meyve Suyunda Fiziksel Analizler | 1, 2 |
| 4 | Meyve Suyunda Kimyasal Analizler | 1, 2 |
| 5 | Meyve Suyunda Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |
| 6 | Sirke Üretim Teknolojisi ve Duyusal Analizler | 1, 2 |
| 7 | Sirkede Fiziksel ve Kimyasal Analizler | 1, 2 |
| 8 | Salça Üretimi ve Salçada Duyusal Analizler | 1, 2 |
| 9 | Salçada Fiziksel ve Kimyasal Analizler | 1, 2 |
| 10 | Salçada Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |
| 11 | Konserve Üretim Teknolojisi | 1, 2 |
| 12 | Konservelerde Duyusal ve Fiziksel Analizler | 1, 2 |
| 13 | Konservelerde Kimyasal Analizler | 1, 2 |
| 14 | Konservelerde Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |