GKK2016 / GIDA MEVZUATI II

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Öğrencinin gıdalarla ilgili mevzuat hakkında bilgi sahibi olabilmesi
2Tahıl ve ürünleri ile ilgili yönetmelik ve tebliğler hakkında bilgi sahibi olabilmesi
3Meyve-sebze ilgili yönetmelik ve tebliğler hakkında bilgi sahibi olabilmesi
4Bal ve şekerli ilgili yönetmelik ve tebliğler hakkında bilgi sahibi olabilmesi
5Yağ üretimi ile ilgili yönetmelik ve tebliğler hakkında bilgi sahibi olabilmesi
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri