1 | Dersin yürütülme biçimi üzerine genel bir bilgilendirme | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
2 | Ürün fotoğrafçılığına ilişkin temel fotoğraf bilgilerinin verilmesi ışık ve rengin kullanımı | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
3 | Ürün fotoğrafçılığında kurgulama kavramının anlatılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
4 | Fotoğrafında sosyal medya ve dijital platformların incelenmesi | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
5 | Ürün fotoğrafçılığı temel bilgilerinin uygulanması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
6 | Ürün fotoğrafçılığı temel bilgilerinin uygulanması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
7 | Ürün fotoğrafçılığı temel bilgilerinin uygulanması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
8 | Yiyecek fotoğrafçılığı uygulamalarının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
9 | Moda ve giyim ürünleri fotoğrafçılığı uygulamalarının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
10 | Teknoloji ürünleri fotoğrafçılığı uygulamalarının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
11 | Post-Prodüksiyon işlemleri için yazılım programına geçilmesi | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
12 | Uygulama çalışmasının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
13 | Uygulama çalışmasının değerlendirilmesi | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
14 | Uygulama çalışmasının sonuçlandırılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |