1 | Tarımsal işletmelerin ekonomik faaliyetlerinin sonuçları | [1] s. 1-7 |
2 | Başarı kriterleri; işletme bazında analiz | [1] s. 9-14 |
3 | Üretim dallarının analizi (brüt kar ve maliyet analizi) | [1] s. 17-26 |
4 | Üretim dallarının analizi (brüt kar ve maliyet analizi) | [1] s. 29-37 |
5 | Tarımsal işletme yönetiminde planlamanın gerekliliği | [1] s. 39-47 |
6 | Tarımsal işletmelerin planlanması için gerekli veriler | [1] s. 51-60 |
7 | Ekonomik ve teknik veri: veri toplama ve çeşitleri | [1] s. 63-69 |
8 | Tarımsal işletme planlamasının temel kavramları | [1] s. 71-79 |
9 | Planlama yöntemleri | [1] s. 83-88 |
10 | Tarımsal işletmelerin kısmi bütçeleme yöntemiyle planlanması | [1] s. 89-100 |
11 | Tarımsal işletmelerin kısmi bütçeleme yöntemiyle planlanması | [1] s. 109-113 |
12 | Tarımsal işletmelerin tam bütçeleme yöntemiyle planlanması | [1] s. 115-123 |
13 | Tarımsal işletmelerin program planlama yöntemiyle planlanması | [1] s. 137-145 |
14 | Tarımsal işletmelerin doğrusal planlama yöntemiyle planlanması | [1] s. 148-155 |