HUT2012 / FISHERIES PRODUCTION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Türkiye'de ve dünyada balıkçılık teknolojisi hakkında temel bilgiler[1] s 7-12; [2] s 3-6
2Sürdürülebilir balık üretim sistemleri[1] s 14-25; [2] s 22-36
3Türkiye'de bulunan önemli balık türleri[1] s 27-36
4Türkiye'de tatlısu ve denizbalığı yetiştiriciliği[1] s 39-51; [2] s 42-55; [1] s 22-25; [3] s 22-54
5Alabalık yetiştiriciliği[1] s 54-66
6Levrek ve çipura yetiştiriciliği[2] s 60-74; [3] s 44-48
7Levrek ve çipura yetiştiriliği[2] s 60-74; [3] s 44-48
8Kuluçkahane yönetimi[2] s 81-88
9Balıkçılıkta hastalıklar ve tedavi[3] s 95-112
10Balıkçılık üretimini etkileyen çevresel faktörler[2] s 140-150
11Pazarlama[3] s 125-129
12Balıkçılık teknolojisinin endüstriyel gelişimi[1] s 159-168; [3] s 177-187
13Balıkçılık teknolojisinin endüstriyel gelişimi[1] s 159-168; [3] s 177-187