| 1 | Sürü sağlıklı ve üretim yönetimi programları | [1] s 3 |
| 2 | Sürü sağlığı ve üretim programlarının prensipleri | [1] s 3-4 |
| 3 | Sürü sağlığı hedefleri ve üretim yönetimi programları | [1] s 4-9 |
| 4 | Sürü sağlığı ve üretim yönetimi hizmetlerinde sistematik stratejiler: protokol | [1] s 10-12 |
| 5 | Veri inceleme | [1] s 30-31 |
| 6 | Klinik muayene | [1] s 31-32 |
| 7 | Hastalık oluşumu | [1] s 43-44 |
| 8 | Tanı testleri değerlendirilmesi | [1] s 44-46 |
| 9 | Yetiştirme değişimlerinin izlenmesi | [1] s 75-170 |
| 10 | Sütten kesilme periodunun izlenmesi | [1] s 170-202 |
| 11 | Süt üretiminin izlenmesi | [1] s 273-282 |
| 12 | Üreme performansını izleme | [1] s 283-350 |
| 13 | Meme sağlığının izlenmesi | [1] 351-426 |
| 14 | Ayak sağlığının izlenmesi | [1] s 427-472 |