1 | Sığırın Tanımı ve Önemi | [1] s 1-11 |
2 | Türkiye' de Sığır Yetiştiriciliği | [1] s 13-19 |
3 | Türkiye' de yetiştirilen Sığır Irkları | [1] s 20-27 |
4 | Sürüdürülebilir sığır yetiştirciliği | [2] s 83-113; [3] s 87-104 |
5 | Dış Görünüş Özelliklerine Göre Sınıflandırma | [1] s 31-35 |
6 | Doğrusal Tanımlama | [1] s 37-43 |
7 | Üreme ve Döl Verimi | [1] s 44-48 |
8 | Erkek Sığırda Döl Verimi | [1] s 48-62 |
9 | Damızlık yetiştirme Amaçlı Kayıt Tutma ve Değerlendirme | [1] s 62-65 |
10 | Laktasyon ve Süt Verimi | [1] s 66-72 |
11 | Büyüme, Et Verimi ve Büyütme | [1] s 79-81 |
12 | Büyümeyi Etkileyen Faktörler | [1] s 81-94 |
13 | Pratik Yetiştirme Çalışmaları | [1] s 94-100 |
14 | İşletme ve Sürü Planlama | [1] s 104-113 |
15 | Damızlık Sığır Yetiştirme | [1] s 118-132 |