HUT3005 / SMALL RUMINANT HUSBANDRY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Küçükbaş hayvan üretimi üzerine bakış açısı[1] s 1-2
2Koyun Irkları [1] s 21-38
3Islah ve genetik[1] s 55-76
4Hayvan evaluasyonu[1] s 77-88
5Keçilerin fonksiyonel anatomisi[1] s 89-138
6Koyunların fonksiyonel anatomisi[1] s 139-156
7Uygulamalı üreme Fizyolojisi[1] s 157-178
8Sürdürülebilirlik kavramı ve sürdürülebilir küçübaş üretim sistemi[1] s 193-216 [2] s19-32
9Sağlık Yönetimi, hastalık ve parazitler [1] s 217-240
10Et üretimi ve kalitesi[1] s 255-276
11Süt üretimi[1] s 275-292
12Lif üretimi[1] s 293-312
13Barınma ihtiyaçları[1] s 323-338