HUT3006 / FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Yemlerin tanımı ve sınıflandırılması, yem değerini etkileyen faktörler.[1] p 1-23; [3] p 1-11;
22. Kabayemler ve sınıflandırılması (çayır ve meralar)[2] p 12-18 [3] p 12-39
33. Yeşil yemler[2] p 18-33; [1] p 24-70
44. Kuru kaba yemler3] p 57-71
55. Kuru otlar ve saman genel karakteristikleri ve önemleri[2] p 43-47
66. Silaj yemleri, sınıflandırılmaları, avantajları, silo tipleri[2] p 193-207; [3] p 72-78
77. Silaj ve silaj biyokimyası[2] p 203-25; [3] p 78-107
88. Silajın besin değeri, kalitesi vekarakteristikleri[2] p 236-246
99. Köklü ve yumrulu kaba yemler[2] p 35-39; [3] p 108-115
1010.Konsantre yemler (taneler)[2] p 55-76; [3] p 128-143
1111. Konsantre yemler (endüstriyel yan ürünler)[1] p 181-229; [2] p 77-101; [3] p 144-178
1212. Yem yağları, yem katkı maddeleri[2] p 103-110; 137-157
1313. Karma yemler[2] p 112-124
1414. Karma yem teknolojisi ve sürdürülebilirlik[3] p 346-365