1 | 1. Yemlerin tanımı ve sınıflandırılması, yem değerini etkileyen faktörler. | [1] p 1-23; [3] p 1-11; |
2 | 2. Kabayemler ve sınıflandırılması (çayır ve meralar) | [2] p 12-18 [3] p 12-39 |
3 | 3. Yeşil yemler | [2] p 18-33; [1] p 24-70 |
4 | 4. Kuru kaba yemler | 3] p 57-71 |
5 | 5. Kuru otlar ve saman genel karakteristikleri ve önemleri | [2] p 43-47 |
6 | 6. Silaj yemleri, sınıflandırılmaları, avantajları, silo tipleri | [2] p 193-207; [3] p 72-78 |
7 | 7. Silaj ve silaj biyokimyası | [2] p 203-25; [3] p 78-107 |
8 | 8. Silajın besin değeri, kalitesi vekarakteristikleri | [2] p 236-246 |
9 | 9. Köklü ve yumrulu kaba yemler | [2] p 35-39; [3] p 108-115 |
10 | 10.Konsantre yemler (taneler) | [2] p 55-76; [3] p 128-143 |
11 | 11. Konsantre yemler (endüstriyel yan ürünler) | [1] p 181-229; [2] p 77-101; [3] p 144-178 |
12 | 12. Yem yağları, yem katkı maddeleri | [2] p 103-110; 137-157 |
13 | 13. Karma yemler | [2] p 112-124 |
14 | 14. Karma yem teknolojisi ve sürdürülebilirlik | [3] p 346-365 |