HUT3014 / SEEDLING AND SAPLING PRODUCTION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Sebzecilikte fide ile üretimin nedenleri, ülkemizdeki fide üretiminin durum[1] s 1-12
2Fidesi ile üretilen sebze türleri, Fide üretimini etkileyen faktörler,[1] s 12-16
3Fide üretim yöntemleri[2] s 14-18
4Yazlık sebze türlerinde fide üretimi[2] s 14-16
5Kışlık sebze türlerinde fide üretimi[2] s 16-18
6Kışlık sebze türlerinde fide üretimi[2] s 18-21
7Kaliteli fide elde edilmesinde gerekli uygulamalar[1] s 23-27
8Meyvecilikte fidan üretiminin nedenleri, ülkemizdeki fidan üretiminin durumu, fidancılık sektörü[1] s 27-43
9Meyve fidanı üretim yöntemleri ve fidanlıklarda bulunması gereken tesisler[1] s 43-54
10Çöğür anaçları ve üretim yöntemleri[1] s 55-67
11Vegetatif üretim yöntemleri ve klon anaçları[1] s 67-76
12Fidan üretiminde kullanılan aşı yöntemleri[1] s 78-85
13Bazı meyve türlerinde fidan üretimi[1] s 87-92
14Kaliteli fidan eldesinde önemli uygulamalar[2] s 56-72