HUT3029 / RABBIT BREEDING

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Tavşanın Ekonomik Önemi ve Verimleri[1] s 1-10
2Tavşanların Besin Madde İhtiyaçları ve Beslenmeleri[1] s 13-21 [2] s 19-45
3Tavşanlarda Üreme[1] s 24-31; [2] s 45-61
4Irk ve Popülasyonların Genetik Yapısı[1] s 35-38
5Islah Özellikleri[1] s 49-51
6Barınaklar ve Yetiştirme Hijyeni[1] s 59-60; [2] s 125-149
7Tavşanları Etkileyen Çevre Faktörleri[1] s 60-63
8Tavşancılık Ekipmanlar[1] s 63-72
9Tavşan Besisi ve Kesim[1] s 77-79
10Tavşanların Tutulması[1] s 79-80
11Tavşancılıkta Organizasyon[1] s 80-85
12Tavşan Derisi Üretimi[1] s 85-91; [2] s 165-181
13Tavşan Yünü Üretimi[1] s 91-94
14Tavşanlarda Sağlık Koruma ve Hastalıklar[1] s 94-102; [2] s 95-124