| 1 | Kanatlı yetiştiriciliğinde gelişmeler | [1] s 1-36; [2] s 1-40 |
| 2 | Tavuk ırkları ve hibridler | [1] s 40-79; [2] s 43-71 |
| 3 | Tavuğun biyolojik yapısı | [1] s 80-108; [2] s 73-130 |
| 4 | Tavuk ürünleri | [1] s 110-163 |
| 5 | Embriyo gelişimi ve kuluçka | [1] s 166-206 |
| 6 | Yumurtanın besinsel kompozisyonu | [2] s 140-168 |
| 7 | Kuluçkahaneler | [1] s 208-261; [2] s 199-229 |
| 8 | sürdürülebilir Tavuk yetiştirme | [1] s 162-289; [2] s 441-550 |
| 9 | Tavuk besleme | [1] s 405-558 |
| 10 | Kanatlı hayvan hastalıkları | [1] s 561-630 |
| 11 | Yavru kalitesi | [2] s 407-421 |
| 12 | Gaga ve tırnak kesimi | [2] s 423-439 |
| 13 | kuluçkahane problemlerini etkileyen faktörler | [2] s 269-344 |
| 14 | Tavuk ve tavuk ürünlerinin pazarlanması | [3] s 53-57 |