HUT3035 / HATCHERY MANAGEMENT AND CHİCK PRODUCTION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Kanatlı yetiştiriciliğinde gelişmeler[1] s 1-36; [2] s 1-40
2Tavuk ırkları ve hibridler[1] s 40-79; [2] s 43-71
3Tavuğun biyolojik yapısı[1] s 80-108; [2] s 73-130
4Tavuk ürünleri[1] s 110-163
5Embriyo gelişimi ve kuluçka[1] s 166-206
6Yumurtanın besinsel kompozisyonu[2] s 140-168
7Kuluçkahaneler[1] s 208-261; [2] s 199-229
8sürdürülebilir Tavuk yetiştirme[1] s 162-289; [2] s 441-550
9Tavuk besleme[1] s 405-558
10Kanatlı hayvan hastalıkları[1] s 561-630
11Yavru kalitesi[2] s 407-421
12Gaga ve tırnak kesimi[2] s 423-439
13kuluçkahane problemlerini etkileyen faktörler[2] s 269-344
14Tavuk ve tavuk ürünlerinin pazarlanması[3] s 53-57