HUT4015 / ORGANIC LIVESTOCK

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Organik kurallar ve değerler[1] s 1-12
2Üretim sistemlerinde hayvanların rolü[1] s 13-28
3Organik hayvancılığın Avrupadaki dağılımı[1] s 29-56
4Organik hayvancılık standartları[1] s 57-72
5Hayvan refahı, etik ve organik hayvancılık[1] s 73-94
6Hayvan davranışlarının ve organik hayvancılığın anlaşılması[1] s 95-116
7Etik kuralların uygulanması[1] s 117-162
8Organik hayvancılık çeşitleri[1] s 163-188
9Organik sürülerde hayvan refahı tespiti[1] s 189-204
10İnsanların organik hayvancılıktaki rolü[1] s 205-226
11Organik hayvancılıkta hayvan sağlığı ve hastalıkları[1] s 227-252
12Hayvan sağlığı ve refahının planlanması[1] s 253-278
13Hasta hayvanların bakımı[1] s 279-308
14Mera yönetimi ve parazit kontrolü[1] s 309-328