1 | Proje tasarlama ve planlamanın temel kavramları | [1] p 3-8 |
2 | Proje ve fizibilite etütlerinin incelemesi | [1] p 8-13 |
3 | Hayvansal ürün projelerinin hazırlanması | [1] p 13-26 |
4 | Yönetim ve düzenin planlanması | [1] p 26-28 |
5 | Proje kapasitesi ve yatırımının belirlenmesi | [1] p 24-28 |
6 | Örneklerle projelerin araştırılması | [1] p 28-30 |
7 | Hayvansal ürün projelerinin teknik açıdan değerlendirilmesi | [1] p 29-30 |
8 | Hayvansal ürün projelerinin ekonomik açıdan değerlendirilmesi | [1] p 30-31 |
9 | Proje masrafları | [1] p 31-35 |
10 | Proje geliri | [1] p 35-36 |
11 | Kar ve maliyet oranı | [1] p 35-36 |
12 | Küçükbaş hayvancılık projeleri | [1] p 60-65 |
13 | Sığırcılık projeleri | [1] p 81-87 |
14 | Hayvancılık projelerinin genel değerlendirilmesi | [1] p 114-129 |