HUT4033 / DAIRY CATTLE FEEDING PRINCIPLES

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Dry matter intake [1] p 3-10
22. .Süt sığırlarında enerji gereksinimi ve kullanımı [1] p 13-25; [2] p 22-38
33. Süt sığırlarının protein ve NPN gereksinimleri ve kullanımları[1] p 43-85; [2] p 39-61, 62-73
44. Yapısal ve yapısal olmayan karbonhidrat gereksinimi[1] p 34-40; [2] p 213-220
55. Yağ ve su gereksinimi[1] p 28-30, 178-182; [2] p 204-212
66. Mineral vevitamin gereksinimi [1] p 28-30, 178-182; [2] p 204-212
77. Kaba yem, kaba yemin besin içeriği ve değerlendirilmesi[1] p 249-254; [2] p 221-253
88. Konsantre yemler, yan ürünler ve yem katkı maddeleri[2] p 254-265, 266-272
99. Süt sığırı işletmelerinde sürdürülebilirlik[2] p 254-265, 266-272
1010. Laktasyondaki ineklerin beslenmesi ve çiftlikte yemleme programları[2] p 294-307; [2] p 364-372
1111. Buzağıların, boğaların, düvelerin ve kurudaki ineklerin beslenmesi[1] p 214-229, 234-242, 184-186; [2] p 308-323, 324-336
1212. Buzağıların, boğaların, düvelerin ve kurudaki ineklerin beslenmesi [1] p 214-229, 234-242, 184-186; [2] p 308-323, 324-336
1313. Süt sığırlarında beslenme ve metabolik hastalıklar[1] p 188-201; [2] p 346-363
1414. Süt sığırcılığı işletmelerinde sürü projeksiyonu ve yıllık yem envanterinin çıkartılması[3] p 307-346