1 | 1. Dry matter intake | [1] p 3-10 |
2 | 2. .Süt sığırlarında enerji gereksinimi ve kullanımı | [1] p 13-25; [2] p 22-38 |
3 | 3. Süt sığırlarının protein ve NPN gereksinimleri ve kullanımları | [1] p 43-85; [2] p 39-61, 62-73 |
4 | 4. Yapısal ve yapısal olmayan karbonhidrat gereksinimi | [1] p 34-40; [2] p 213-220 |
5 | 5. Yağ ve su gereksinimi | [1] p 28-30, 178-182; [2] p 204-212 |
6 | 6. Mineral vevitamin gereksinimi | [1] p 28-30, 178-182; [2] p 204-212 |
7 | 7. Kaba yem, kaba yemin besin içeriği ve değerlendirilmesi | [1] p 249-254; [2] p 221-253 |
8 | 8. Konsantre yemler, yan ürünler ve yem katkı maddeleri | [2] p 254-265, 266-272 |
9 | 9. Süt sığırı işletmelerinde sürdürülebilirlik | [2] p 254-265, 266-272 |
10 | 10. Laktasyondaki ineklerin beslenmesi ve çiftlikte yemleme programları | [2] p 294-307; [2] p 364-372 |
11 | 11. Buzağıların, boğaların, düvelerin ve kurudaki ineklerin beslenmesi | [1] p 214-229, 234-242, 184-186; [2] p 308-323, 324-336 |
12 | 12. Buzağıların, boğaların, düvelerin ve kurudaki ineklerin beslenmesi | [1] p 214-229, 234-242, 184-186; [2] p 308-323, 324-336 |
13 | 13. Süt sığırlarında beslenme ve metabolik hastalıklar | [1] p 188-201; [2] p 346-363 |
14 | 14. Süt sığırcılığı işletmelerinde sürü projeksiyonu ve yıllık yem envanterinin çıkartılması | [3] p 307-346 |