| 1 | 1. Dünya tahıl kaynakları durumu ve hayvanlar için alternatif yem kaynaklarına olan gereksinim. | [2] p 2-8 2 2. |
| 2 | 2. Konvensiyonel tahıllara alternatif kaynaklar | [2] p 9-19 |
| 3 | 3. Melas ve yan ürünleri | [2] p 20-31 |
| 4 | 4. Samanın kimyasallarla muamelesi ile besin değerinin artırılması | [2] p 32-49 |
| 5 | 5. Ruminantlar için alternatif yem kaynağı olarak üre melas yem blokları | [7] p 23-233 |
| 6 | 6. Etanol endüstrisi yan ürünlerinin alternatif yem kaynağı olarak kullanılması | [5] p 197-208 |
| 7 | 7. DDGS in süt sığırı rasyonlarında kullanılması | [6] p 1-10 |
| 8 | 8. DDGS in besi sığırı rasyonlarında kullanılması | [6] p 1-7 |
| 9 | 9. DDGS in kanatlı rasyonlarında kullanılması | [6] p 1-13 |
| 10 | 10. DDGS in besin madde kompozisyonu, değişkenliği ve besin içeriğinin belirlenmesi | [6] p 1-20 |
| 11 | 11. Kanatlı rasyonları için alternatif yem kaynakları | [4] p1-4 |
| 12 | 12. Kanatlı rasyonları için alternatif yem kaynakları | [4] p1-4 |
| 13 | 13. Dünya protein kaynaklarının durumu ve ihtiyaç | [3] p 9-28 |
| 14 | 14. Sürdürülebilir alternatif protein kaynaklarında yenilikçi gelişmeler | [3] p 125-140 Protein kaynaklarında yenilikçi gelişmeler |